MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 30. 03. 2016.

Sjednica "Oazinog" Upravnog odbora

Vesna Nedić, Ana Jeličić, Ljubica Buha, Miroslava Kralj, Jasna Petrović, Sofija PetrovićVesna Nedić, Ana Jeličić, Ljubica Buha, Miroslava Kralj, Jasna Petrović, Sofija PetrovićU srijedu, 30. III. 2016. godine, s početkom u 18:30 sati, održana je sjednica Upravnog odbora (UO) Mirovne grupe Oaza. Pored predsjednice "Oaze" dr. Miroslave Kralj, koja je po funkciji članica i predsjedavajuća UO, na sjednici su bile i članice UO: Ljubica Buha, Jasna Petrović i Sofija Petrović te direktorica "Oaze" Vesna Nedić i zapisničarka Ana Jeličić.

Na sjednici je usvojen zapisnik s prethodne sjednice, održane 8. II. 2016. godine, razmatran zahtjev dr. sc. Ksenije Marjanović za članstvom u Mirovnoj grupi Oaza te je direktorica informirala članice UO o usklađivanju plaća "Oazinih" zaposlenika i o trenutnim i planiranim aktivnostima.

Dr. sc. Ksenija Marjanović već je dva puta, zajedno s "Oazom", bila jedna od organizatorica volonterske akcije s medicinarima namijenjene građanima Belog Manastira i Baranje – mjerenje šećera u krvi, mjerenje tlaka i savjetovanje s liječnicima. Dugogodišnja je članica i volonterka Udruge osoba s alergijama i problemima disanja ("Alerga") i osoba koja rado učestvuje u događanjima čiji je cilj usmjeren prema dobrobiti stanovništva Baranje. Zato su članice Upravnog odbora jednoglasno prihvatile njezin zahtjev za članstvom pa je dr. Ksenija Marjanović postala 30. članica "Oaze".

Pročitano 752 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok