MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 07. 04. 2016.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (III/2016)

Gordana Jakopec dežura u BurziGordana Jakopec dežura u BurziU trećem mjesecu 2016. godine "Oazinoj" burzi odjeće i obuće roba je donirana 27 puta, a izdavana je 35 puta. Donatori su bili razni, a s početkom tečaja njemačkog jezika porastao je i njihov broj. Među doniranom robom najviše je bilo dječje odjeće, koja se najviše i tražila.

Građani su prepoznali Burzine aktivnosti pa uglavnom donose robu koja je i potrebna i tražena. Nudili su i odjeću kakvu korisnicima ne preuzimaju, a s obzirom na Burzin skučeni prostor, takva roba nije mogla biti primljena.

Uz nekoliko većih donacija uglavnom dječje odjeće, Burza je primila i jednu veliku igračku, koja je brzo usrećila jednu djevojčicu. Tokom mjeseca skupljala se oprema za kuću (zavjese, deke, ručnici isl.) za jednu socijalno ugroženu obitelj, kao i odjeća za jednog petogodišnjaka.

"Oazine" aktivistice vodile su uobičajenu administraciju, a robu su slagale i sortirale po kategorijama (muška, ženska, dječja i za bebe). Kako donacija ima dosta, i ovaj mjesec roba je izdavana i socijalno ugroženim osobama koje nisu s područja Grada Belog Manastira (iz Bolmana, Batine i Darde te novi korisnici iz Luga).

Pročitano 847 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok