MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 12. 03. 2016.

Godišnji koncert MKU "Pélmonostor"

Dvadeset godina rada i trudaDvadeset godina rada i truda(Fotoalbum Rajka Cicaka može se vidjeti ovdje)

U subotu, 12. III. 2016. godine, s početkom u 19 sati, u belomanastirskoj kinodvorani održan je godišnji koncert Mađarske kulturne udruge (MKU) "Pélmonostor", na kome je – uz predstavnike Grada Belog Manastira – bio zavidan broj posjetitelja.

Na lijepo ukrašenoj pozornici gotovo dva sata smjenjivale su se grupe plesača od vrtićke dobi, preko male, srednje i velike skupine, uz pratnju mladih muzičara, do zbora i vokalnih solista. MKU "Pélmonostor" ima se čime pohvaliti, što su njegovi članovi na godišnjem koncertu ponosno i pokazali: od broja učesnika, nošnji i svoje kulturne baštine pa sve do kulinarskih vještina svojih članica, koje su to demonstrirale raznovrsnim pecivom koje su dijelile posjetiteljima nakon završetka koncerta. A prema riječima saborskog zastupnika i predsjednika MKU-a Šandora Juhasa koncert je bio samo mali isječak velikog truda i rada te udruge u proteklih 20 godina.

Na koncertu je bila i "Oazina" aktivistica Ana Jeličić, za koju je to bilo lijepo i ugodno provedeno subotnje veče. Zato nisu u pravu oni koji kažu da u Belom Manastiru nedostaje kulturnih sadržaja ili događanja. Samo se treba odvojiti od TV-ekrana…

(Foto: Rajko Cicak;
vidjeti i
baranjamedija.hr)

Pročitano 1101 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok