MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 25. 06. 2009.

Poziv za upis u "Oazinu" školu plesa

Poziv na ples
Srđan Canjko - stručnjak za kompjutere i - ples

Mirovna grupa Oaza, u sklopu projekta "Edukacijom i igrom protiv nasilja", organizira školu plesa za mlade. Škola plesa će se odvijati 2 puta tjedno po dva sata. Formirat će se dvije grupe od po 20 mladih (deset parova). Prva grupa će početi s obukom sredinom 7. mjeseca 2009. godine (nakon što se kandidati prijave i oformi se grupa), a druga početkom 9. mjeseca. Svaka grupa će proći 32 sata plesa.
U školi plesa će se učiti standardni plesovi: valcer, tango, latinoplesovi…, a vodit će je Srđan Canjko, "Oazin" aktivist koji je prošao sve tečajeve plesa.
Zainteresirane osobe mogu se osobno prijaviti u "Oazu" (J. Antala 3) svakim radnim danom od 9-19 sati ili na telefon 705-055.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok