MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 23. 01. 2016.

Belomanastirske razglednice (10)

Kliknite na fotografiju da biste je vidjeli u većem formatuKliknite na fotografiju da biste je vidjeli u većem formatuU ove zimske, hladne dane objavljujemo fotografiju belomanastirskog Trga slobode, ali snimljenu usred ljeta i to prije nego što je započela rekonstrukcija toga trga, koja mu je potpuno izmijenila izgled (vjerojatno prije 2009. godine).

Danas ta fotografija ima dokumentarnu i arhivsku vrijednost. Usprkos tome ona se, s još osam fotografija iz istog vremena, nalazi na web-stranici Turističke zajednice Osječko-baranjske županije i svrha joj je da privlači turiste u – kako to vole napisati lokalni novinari – "jedini baranjski grad".

Kliknite na fotografiju da biste je vidjeli u većem formatuKliknite na fotografiju da biste je vidjeli u većem formatu A ako bi neki turist i stigao u Beli Manastir privučen tom fotografijom, veoma bi se iznenadio: trg izgleda potpuno drugačije (pogledajte ovdje).

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok