MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 04. 12. 2015.

Prigodna svečanost u Čačincima

Publika na priredbi u ČačincimaPublika na priredbi u ČačincimaUdruga "Jaglac" iz Orahovice svečano je obilježila Međunarodni dan osoba s invaliditetom (3. XII.) i Međunarodni dan volontera (5. XII.) organizacijom priredbe, koja je održana 4. XII. 2015. godine, u 16 sati, u Hrvatskom domu kulture u Čačincima. Tu su članovi Kluba "Jaglac" i osobe s invaliditetom izveli predstavu "Priče iz Kockograda". Nakon toga slijedilo je predstavljanje rada Udruge "Jaglac" te zahvala volonterima i donatorima.

Voditeljica projekta Jasna Petrović predstavila je projekt SOS-NET, u čijoj provedbi Udruga "Jaglac" sudjeluje kao partner. Također je predstavljena i novoosnovana Mreža pružatelja socijalnih usluga SOS-NET te najavljeno pokretanje web-portala, putem kojega će biti organizirana internetska burza socijalnih usluga za područje pet slavonskih županija.

Pročitano 820 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok