MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 09. 02. 2016.

Završeno strateško planiranje Mreže SOS-NET

Prijepodnevni radPrijepodnevni radProjekt SOS-NET primiče se završetku. Kao što je bilo i planirano, u okviru projekta osnovana je Mreža pružatelja socijalnih usluga SOS-NET te pokrenut web-portal www.mreza-sos-net.hr, putem kojega će biti organizirana burza socijalnih usluga. Jedan od rezultata projekta je i izrada Strateškog i operativnog plana Mreže SOS-NET.

Radionica "Strateško planiranje" dio je projekta SOS-NET. Proces strateškog planiranja započet je na osnivačkoj skupštini krajem rujna 2015. godine, nastavio se tokom edukacije o strateškom planiranju u prosincu, a u utorak, 9. II. 2016. godine, proces izrade Strateškog plana priveden je kraju. Na toj radionici bila je i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Cjelodnevna radionica održana je u sjedištu Mreže SOS-NET u Belišću, u prostorijama Lokalnog volonterskog centra Udruge Zvono. Radionica je bila podijeljena na dva dijela. Prijepodne članovi Upravnog odbora, voditelji sekcija i vodstvo Mreže SOS-NET definirali su glavne smjernice Strateškog plana, a u popodnevnim satima pridružili su im se i ostali članovi. Nakon upoznavanja sa strateškim smjernicama, sudionici radionice definirali su konkretne teme i akcije koje je potrebno provesti u razdoblju 2016-2018. godine.

Poslijepodnevni radPoslijepodnevni radZajednički rad na izradi Strateškog plana Mreže SOS-NET bio je prigoda da se članovi bolje upoznaju, da zajednički isplaniraju buduću suradnju kroz Mrežu te stvore pretpostavke za prijavu i provedbu partnerskih projekata na budućim natječajima. Zajedničkim radom usuglašeni su stavovi oko vrijednosti, vizije i misije Mreže SOS-NET.

U sljedećih desetak dana slijedi rasprava članica Mreže SOS-NET o ponuđenoj verziji Strateškog plana te eventualna korekcija. Nakon izrade finalne verzije, Strateški plan Mreže pružatelja socijalnih usluga SOS-NET 2016-2018. bit će dostupan na web-portalu Mreže.

Pročitano 862 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok