MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 09. 01. 2016.

Dostava besplatnih toplih obroka (XII/2015)

Dodatni topli obrok za blagdaneDodatni topli obrok za blagdaneDodatni topli obrok za blagdaneU posljednjem mjesecu 2015. godine Mirovna grupa Oaza nastavila je pružati socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka za starije i nemoćne osobe iz Belog Manastira i prigradskih naselja. Tu uslugu većim dijelom financira Ministarstvo socijalne politike i mladih i manjim dijelom Grad Beli Manastir, a trenutno je njome obuhvaćeno 35 socijalno ugroženih građana.

U mjesecu prosincu ukupan broj dostavljenih besplatnih toplih obroka bio 770, ne računajući još dodatnih 70 obroka koje su za praznične dane (Božić i Novu godinu) osigurali članovi Gradskog vijeća Grada Belog Manastira svojom donacijom.

Obroci, koje svakog radnog dana s nestrpljenjem očekuju "Oazini" korisnici, spremaju se u kuhinji Crvenog križa Osijek i dovoze u Beli Manastir. Pored navedenih dodatnih obroka, "Oaza" je svim korisnicima i ovoga puta za dane blagdana osigurala skromne poklon-paketiće.

Kako je ovo posljednje izvještavanje za 2015. godinu, prilika je da se u ime svih korisnika zahvalimo Ministarstvu, Gradu, Crvenom križu i svim drugim donatorima na dragocjenoj pomoći i da im poželimo sve najbolje u novoj godini.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok