MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 20. 12. 2015.

"Oaza" na Božićnom sajmu u Belom Manastiru

'Oazin' štand: Stela S. i Jelena OM'Oazin' štand: Stela S. i Jelena OM(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U nedjelju uvečer, 20. XII. 2015. godine, na belomanastirskom Trgu slobode i u organizaciji Turističke zajednice Baranje, po hladnom i maglovitom vremenu, održan je Božićni sajam kao završno događanje ovogodišnje manifestacije "Advent u Baranji".

Posjetioci su mogli vidjeti bogat program uz nastupe HKUD-a Beli Manastir, Župnog zbora Sv. Martin, "Skok-kluba - ŠRP" i Gimnastičkog društva Beli Manastir, Umjetničke škole Beli Manastir, Glazbenog sastava "Triliom" iz Kneževih Vinograda te uz modnu reviju Učeničke zadruge Mravci – znalci, kao i njihovog Mravomraza.

Na sajmu su sudjelovali brojni izlagači, koji su ponudili medenjake, kolače, kuhano vino te božićne palačinke, kao i razne baranjske delicije, tradicijske proizvode i suvenire. Među izlagačima je bila i Mirovna grupa Oaza, čiji su štand lampicama i lijepim stvarima izrađenima na likovno-kreativnim radionicama za žene ukrasile aktivistice Jelena Opačić-Matijević i Stela Fabijan te volonterka Stela Stanojević. A građani Belomanastirci su došli i prošetali, pogledali i odšetali svojim kućama i stanovima.

Pred kraj sajma upriličen je i vatromet, a puštani su i baloni, no zbog guste magle to se nije moglo vidjeti u svoj svojoj ljepoti. Što se može, takve vremenske prilike nisu ne(u)obič(aje)ne za predbožićno i prednovogodišnje vrijeme.

(Vidjeti još: radio-baranja.hr)

Pročitano 1255 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok