MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 21. 10. 2015.

Stari i mladi igrali "čovječe, ne ljuti se" (I)

Uživanje u igriUživanje u igri(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 21. X. 2015. godine, u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe, a u sklopu "Oazinog" projekta "Naučimo volontirati", održana je volonterska akcija "Volontirajmo jednom mjesečno u Domu za starije osobe". Akciji se odazvalo pet "Oazinih" mladih volontera: Berta, Dora, Petra, Tea i Matej. Oni su pomogli namjestiti stolove te su donijeli stolice i sve pripremili za igranje društvene igre "čovječe, ne ljuti se".

Potom je počela igra, u kojoj su uživali i "Oazini" volonteri i štićenici Doma. Na kraju je pobjednica postala zanimljiva baka Mara Zagorščak, koja je volontere odvela u svoj apartman da im pokaže medalju i priznanje, koje je dobila od Doma za starije i nemoćne Koprivnica za osvojeno prvo mjesto na turniru domova u igri "čovječe, ne ljuti se".

Matej, jedini momak u "Oazinoj" volonterskoj ekipi, igrao je belu s jednim korisnikom Doma. Čak je ostao i duže da bi završio partiju. Atmosfera je bila odlična pa volonteri jedva čekaju da ponovo dođu na druženje sa starijim osobama.

Pročitano 962 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok