MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 20. 10. 2015.

Zanimljivosti s "Oazine" burze odjeće i obuće

Dubravka Simendić kao dežurna u 'Oazinoj' burziDubravka Simendić kao dežurna u 'Oazinoj' burziU "Oazinoj" burzi odjeće i obuće ponekad bude i neobičnih događaja, koje zapisuje Dubravka Simendić. Tako je početkom mjeseca oktobra naišao vrlo krupan čovjek iz jednog belomanastirskog prigradskog naselja i pitao ima li kakve odjeće za njega. Dežurna "teta" pretražila je cijelu Burzu i na kraju uspjela pronaći dvije-tri muške odjevne stvari velikih brojeva. Ali čovjek nije imao OIB potreban za vođenje evidencije u Burzi pa se dogovorio s dežurnom da će podatak poslati po nekome, što je ona i pribilježila.

Kad je već gotovo zaboravila na tu "mušteriju", čovjek se pojavio nakon dva tjedna i donio traženi podatak. Ponovo je zatražio neku topliju odjeću pa su mu pokazani debeli muški šareni džemper na kopčanje (koji je ranije odbio) i siva jakna (koju prošli put također nije htio), ali je sad zaključio, kad već nema veći izbor velike muške odjeće, "daj šta daš". Svidjela su mu se i dva para cipela, ali niti u jedne nije stao!

Vidio je na plakaru i veliku kartonsku kutiju i pitao drže li se u njoj veliki brojevi, ali mu je rečeno da nema velikih brojeva, pogotovo muške odjeće. Potom je otišao nekim svojim poslom u "Oazin" internet-klub, a kad se vratio u Burzu, opet mu je pogled zapeo za onu veliku kartonsku kutiju na plakaru, na kojoj je slika uredske stolice. Ta kutija baš mu nije dala mira i, misleći da je unutra stolica, zapitao je dežurnu može li dobiti makar tu stolicu. Dežurna mu je objasnila da je to samo kutija, u kojoj stvarno nije stolica, a osim toga stolice "Oazina" burza ne dijeli jer ih "Oaza" ni za vlastite potrebe (u ispravnom stanju, naravno) – nema dovoljno!

Pročitano 784 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok