MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 08. 10. 2015.

Dostava besplatnih toplih obroka (IX/2015)

Jelonoša s toplim obrokom Jelonoša s toplim obrokom U proteklom, devetom mjesecu 2015. godine Mirovna grupa Oaza nastavila je pružati socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka za starije i nemoćne osobe Grada Belog Manastira. Ta usluga, koju financira Ministarstvo socijalne politike i mladih i dijelom Grad Beli Manastir, obuhvaća 40-ero starijih, bolesnih, nemoćnih i socijalno ugroženih građana. Obroci se u Beli Manastir dovoze iz kuhinje Crvenog križa Osijek pa se potom razvoze na kućne adrese korisnika. To se radi pet puta tjedno, bez obzira na vremenske prilike i neprilike.

Prošlog mjeseca diljem Belog Manastira i prigradskih naselja dostavljeno je 840 besplatnih toplih obroka, koji uveliko pomažu siromašnom kućnom budžetu korisnika.

Dostavljena hrana je raznovrsna i često obogaćena sezonskim voćem, pudingom ili jogurtom, kojima se korisnici posebno raduju. I sljedećih mjeseci, sve dok "Oaza" bude imala financijsku potporu, naši ugroženi sugrađani imat će na svom stolu osiguran topli obrok.

Pročitano 860 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok