MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 28. 09. 2015.

Osnivanje Mreže SOS-NET

Mreža pružatelja socijalnih usluga SOS-NETMreža pružatelja socijalnih usluga SOS-NET(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U prostorijama "Citadele" - centra za socijalno zapošljavanje osoba s invaliditetom Udruge "Zvono" iz Belišća u ponedjeljak, 28. IX. 2015. godine, održana je osnivačka skupština Mreže pružatelja socijalnih usluga SOS-NET. Na skupštini je bilo četrdesetak predstavnika pružatelja socijalnih usluga s područja pet slavonskih županija. Mrežu je osnovalo 11 osnivača (među kojima je i Mirovna grupa Oaza), a još petnaestak pružatelja pristupilo je u članstvo.

Izabrano je i vodstvo Mreže. Za predsjednicu je izabrana Jasna Petrović iz Udruge "Zvono", a za dopredsjednicu Lidija Stojković iz orahovačke Udruge "Jaglac". Upravni odbor Mreže, osim predsjednice i dopredsjednice, čini još pet predstavnika pružatelja socijalnih usluga (po jedan iz svake slavonske županije). Sjedište Mreže SOS-NET bit će u Belišću, u prostorijama Udruge "Zvono".

(Opširnije: zvono.hr)

Pročitano 1012 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok