MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 18. 09. 2015.

Apel za pomoć izbjeglicama u Belom Manastiru

Stanje u napuštenoj belomanastirskoj kasarni, u koju je u četvrtak, 17. IX. 2015. godine, smješteno nekoliko hiljada izbjeglica (migranata) iz Azije i Afrike, ALARMANTNO je. Molimo vas da se uključite u pomoć. Potrebno im je ono najosnovnije: hrana, voda i deke za spavanje. Ukoliko ste u mogućnosti donirati nešto od navedenog, javite se. Ukoliko ste u mogućnosti izdvojiti vrijeme kako biste pomogli, dođite i pomozite nam. Svakoga trenutka pristiže sve više ljudi, a najosnovnije potrepštine nisu im osigurane niotkuda.

Pokažimo zajedno svoju ljudskost i pomozimo tim ljudima!

Ukoliko ste spremni odvojiti svoje vrijeme, molimo vas da nam se javite i ostavite svoj broj telefona kako bi se volonteri mogli izmjenjivati u smjenama.

Crveni križ Beli Manastir (031/703-422), Mirovna grupa Oaza (031/705-055), Projekt građanske demokratske inicijative (P.G.D.I.; 031/702-088).

(Opširnije o stanju u Belom Manastiru: baranjamedija)

Pročitano 1330 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok