MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 08. 09. 2015.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (VIII/2015)

Dekupaž i savlet-tehnika...Dekupaž i savlet-tehnika...(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U mjesecu kolovozu 2015. godine održane su četiri likovno-kreativne radionice za žene utorkom od 18 do 20 sati, koje je u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra vodila Ana Jeličić uz pomoć mlade volonterke Sanele Stanojević. Radionice financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Teme dekupaž i salvet-tehnika privukle su lijep broj "Oazinih" korisnica pa se može konstatirati da su, i pored godišnjih odmora i velikih vrućina, sve radionice redom bile zavidno posjećene. Korisnice su iznova pokazale veliku umješnost u slaganju boja i veselih cvjetnih motiva na plutane podmetače i kutijice u obliku srca, koje će – tako maštovito ukrašene – nekome služiti kao "čuvarice tajni", a nekome kao "riznice nakita".

Pročitano 1191 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok