MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 05. 09. 2015.

Dvadesetsedmo druženje starijih osoba

Ne bi nam škodilo više takvih druženjaNe bi nam škodilo više takvih druženjaNe bi nam škodilo više takvih druženja(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

"Oazine" aktivistice, u okviru projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira", od prosinca prošle, 2014. godine organiziraju druženja starijih osoba. Takvih druženja dosad je bilo 26 (plus jedno). O svakome od njih objavljen je člančić na ovoj web-stranici. Kako i u "Oazi" radi nekoliko starijih osoba, zaključeno je da bi bilo dobro organizirati i njihovo druženje.

Organizaciju toga druženja preuzela je na sebe aktivistica Dubravka, a ono je održano u subotu, 5. IX. 2015. godine, u nekadašnjoj željezničkoj stanici u pustari Širine između Belog Manastira i Petlovca, koju je prije nekoliko godina kupio njezin muž, pretvorivši je u vrlo specifičnu kuću za odmor od svakodnevnog ubrzanog života.

Na druženju su se okupile "Oazine" aktivistice Ana, Dubravka, Jelena, Stela i Vesna sa svojim muževima Ljubom, Dankom, Željkom i Jovanom, ali bez Dubravkinog muža Branislava, koji je na radu u Njemačkoj. U kakvoj je atmosferi prošlo to četverosatno druženje, vidi se na našim slikama. Uz priče, šale, muziku i zabavu vrijeme je brzo prošlo. Ipak, glavna aktivnost bila je roštiljanje, a potom i konzumiranje onoga što je roštiljanjem – dobiveno. Zaključak? Ne bi nam škodilo kad bi takvih druženja bilo više i češće!

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok