MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 05. 09. 2015.

Dvadesetsedmo druženje starijih osoba

Ne bi nam škodilo više takvih druženjaNe bi nam škodilo više takvih druženja(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

"Oazine" aktivistice, u okviru projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira", od prosinca prošle, 2014. godine organiziraju druženja starijih osoba. Takvih druženja dosad je bilo 26 (plus jedno). O svakome od njih objavljen je člančić na ovoj web-stranici. Kako i u "Oazi" radi nekoliko starijih osoba, zaključeno je da bi bilo dobro organizirati i njihovo druženje.

Organizaciju toga druženja preuzela je na sebe aktivistica Dubravka, a ono je održano u subotu, 5. IX. 2015. godine, u nekadašnjoj željezničkoj stanici u pustari Širine između Belog Manastira i Petlovca, koju je prije nekoliko godina kupio njezin muž, pretvorivši je u vrlo specifičnu kuću za odmor od svakodnevnog ubrzanog života.

Na druženju su se okupile "Oazine" aktivistice Ana, Dubravka, Jelena, Stela i Vesna sa svojim muževima Ljubom, Dankom, Željkom i Jovanom, ali bez Dubravkinog muža Branislava, koji je na radu u Njemačkoj. U kakvoj je atmosferi prošlo to četverosatno druženje, vidi se na našim slikama. Uz priče, šale, muziku i zabavu vrijeme je brzo prošlo. Ipak, glavna aktivnost bila je roštiljanje, a potom i konzumiranje onoga što je roštiljanjem – dobiveno. Zaključak? Ne bi nam škodilo kad bi takvih druženja bilo više i češće!

Pročitano 1059 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok