MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 27. 08. 2015.

Novo ruho "Oazinih" prostorija

Glavni 'majstori': Neno i RobertGlavni 'majstori': Neno i Robert(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 25. VIII. 2015. godine, svi "Oazini" zaposlenici udružili su se kako bi zajedničkim snagama odradili zahtjevan posao i svojim prostorijama dali novo "svjetlo". Ujutro se sve iznosilo i raskrčivalo kako bi se ispraznio prostor i napravilo mjesta za glavne majstore: Roberta i Nenu, koji su ličili (Baranjci bi rekli: "krečili") zidove i ideje svojih kolegica pretvarali u ostvarivo – i hrabro udovoljavali svima.

To nije bio nimalo lak posao. Trebalo je oprezno rastaviti svako računalo u "Oazinom" internet-klubu i razvrstati te očistiti svaki kabel i posklanjati sve stolove i police. Naporno se radilo i na razvrstavanju i sortiranju velikog broja "Oazinih" knjiga, od stručne literature do dječjih slikovnica. "Oazine" ženske snage (Dubravka, Jelena, Sanela, Stela i Vesna) razvrstavale su Burzu odjeće i obuće te pomno prale sve što se moglo oprati i dovesti u red. Zavirilo se u svaki kutak "Oazinih" prostorija, kako četkom za ličenje, tako i krpom za brisanje.

Cjelokupan posao trajao je tri puna dana i nije bilo stanke do samoga finiša. Međutim, nikome to nije predstavljalo veliki problem jer rezultat je zaista predivan: sve odiše zanimljivim bojama, urednošću i kreativnim detaljima, što pruža sasvim novo ruho, koje paše svakom oku. Posao je odrađen sa zadovoljstvom jer je u radu bilo i druženja te su se tom prilikom svi zaposlenici okupili na istome mjestu, što je rezultiralo usputnim šalama i, naravno, pjesmom.

Uz dobro raspoloženje i još bolju ekipu svaki posao je lak. Sređenim prostorijama oduševili smo naše korisnike, ali i sebi učinili ugodniji boravak na radnome mjestu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok