MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 31. 07. 2015.

BM-automobili

Francuski automobil iz departmana SartheFrancuski automobil iz departmana SartheU Hrvatskoj se autooznaka BM odnosi na Beli Manastir i nose je sva motorna vozila iz Baranje. Ista oznaka postoji i u nekim drugim zemljama. Tako je ovog ljeta na Zlatiboru viđen (i uslikan) automobil s tablicom na kojoj je ista takva oznaka. Prema manjoj oznaci F znamo da je taj automobil registriran u Francuskoj – u kojoj se prva slova na tablicama ne odnose na gradove kao kod nas. Prema broju 72 znamo da je taj automobil registriran u departmanu Sarthe (čitaj Sart), čiji je glavni grad Le Mans (čitaj Le Man).

Automobil iz Belog Manastira (Hrvatska)Automobil iz Belog Manastira (Hrvatska)Autooznake BM postoje i u Austriji i Njemačkoj. U Austriji se takva oznaka odnosi na štajerski gradić Bruck an der Mur (oko 15.800 stanovnika), a u Njemačkoj na grad Bergheim (oko 60.000 stanovnika), koji se nalazi blizu Kölna u zapadnom dijelu zemlje. Kad bi se pregledali popisi autooznaka u svim zemljama svijeta (ovdje) pronašla bi se još poneka zemlja u kojoj postoji oznaka BM, npr. Grčka (prefektura Istočna Atika) ili Indonezija (provincija Riau).Austrijski automobil iz Brucka an der MurAustrijski automobil iz Brucka an der MurNjemački automobil iz BergheimaNjemački automobil iz Bergheima

Pročitano 1201 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok