MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 15. 07. 2015.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (VI/2015)

Stefa Fabijan razvrstava doniranu odjećuStefa Fabijan razvrstava doniranu odjećuU mjesecu lipnju 2015. godine "Oazina" burza odjeće i obuće primila je 25 donacija robe, od kojih jedna spada među najveće od kad Burza postoji. Radilo se o velikoj količini razne robe (ljetne i zimske) pa je roba preuzimana više dana jer se moralo odvajati ono što je za zimske dane od onoga što je za ljetno vrijeme. Zimska odjeća i obuća spakovana je u vreće i odložena u spremište, a počelo se i s odvajanjem robe koja nije za upotrebu te će biti proslijeđena na reciklažu.

Roba je izdavana 33 puta i to, razumljivo, najviše ljetna odjeća i obuća. Kao i prethodnih mjeseci za dječjom robom i dalje je najveća potražnja. I ovaj mjesec bilo je korisnike iz ostalih baranjskih mjesta, a sve su to osobe koje su zaista u potrebi. O primljenoj i izdanoj robi redovito se vodi sva potrebna dokumentacija.

Pročitano 727 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok