MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 01. 05. 2015.

Radionice u Osnovnoj školi Bilje (3)

Razredni odjel 4.a učiteljice Renate LazarRazredni odjel 4.a učiteljice Renate Lazar(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U nižim razredima Osnovne škole Bilje, a u sklopu "Oazinog" projekta "Budi i ti za NE nasilje", kojega financira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, održane su treće radionice nenasilne komunikacije. Vodili su ih, svatko u svome odjelu, učitelji i učiteljice: Silvija Tibor Kovač (1.a), Lajoš Berdalović (1.b), Ilonka Milić (2.a), Zora Jerković (2.b), Ivana Nićin (3.a), Ana Škrnjug (3.b), Renata Lazar (4.a) i Biljana Svrtan (4.b), a sve uz monitoring "Oazine" vanjske suradnice, diplomirane učiteljice Sofije Petrović iz Belog Manastira.

U 1. i 2. razredu održana je radionica "Dobra komunikacija", a u 3. i 4. razredu "Nenasilna komunikacija", u kojima se učenici upoznaju s različitim načinima komunikacije. Kod učenika se također razvija sposobnost aktivnog slušanja; razlikovanje između TI-govora i JA-govora te sposobnosti i vještine komunikacije i kooperacije. Pokazalo se da se takve aktivnosti učenicima sviđaju, da u njima rado sudjeluju te da su im zanimljive.

Pročitano 1052 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok