MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 04. 05. 2015.

Poziv na radionicu za baranjske udruge

Sajam udruga 2012.Sajam udruga 2012.Lokalna akcijska grupa (LAG) Baranja, u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom (RRA) Slavonije i Baranje i Organizacijom za građanske inicijative (OGI), a u sklopu manifestacije "Dani udruga Baranje", organizira u petak, 8. V. 2015. godine, s početkom u 17 sati, u Velikoj vijećnici Grada Belog Manastira, Ulica Imre Nagya 2 (zgrada P+8), radionicu na temu:

"Stanje provedbe LEADER-pristupa u RH i novi Zakon o udrugama"

U sklopu radionice planiran je sljedeći raspored:

1. Stanje provedbe LEADER-pristupa u RH (Lidija Dabić)

2. Zakon o udrugama (Branislav Vorkapić)

Pauza

3. Zakon o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija (Daniela Milosavljević)

4. Rasprava

Cilj aktivnosti je upoznavanje predstavnika neprofitnih organizacija s razlozima donošenja novog Zakona o udrugama, s naglaskom na odredbe koje iziskuju korekcije u postojećim statutima te promjenama koje nastaju stupanjem na snagu novog Zakona o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok