MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 26. 04. 2015.

"Oazina" reciklirana odjeća

U donacijama koje prima "Oazina" burzu odjeće i obuće nađe se i robe koja nije baš u najboljem stanju. Takvu robu "Oazina" gerontokrojačica Jelena Opačić-Matijević reciklira na način da od lošijih predmeta napravi nešto novo, unikatno i nadasve ponovo iskoristivo. Tako npr. od starih košulja, hlača i majica nastaje neka nova moda.

Jelena to radi kroz projekt "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. "Oazina" aktivistica Stela Fabijan došla je na ideju da bi bilo zgodno napraviti i plakat kojim bi se postigla i vidljivost reciklirane odjeće. Ideju je realizirao "Oazin" web-dizajner Neno Radić, a konačni rezultat može se vidjeti uz ovaj članak, a mogli su ga vidjeti i posjetioci sajmova organiziranih za vrijeme Prvog Hrvatskog ruralnog parlamenta.

Pročitano 1156 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok