MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 25. 04. 2015.

Skupština LAG-a Baranja

Sumiranje rada u 2014. i planiranje rada u 2015. godiniSumiranje rada u 2014. i planiranje rada u 2015. godini(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 25. IV. 2015. godine, u belomanastirskoj Velikoj vijećnici održana je redovna izvještajna Skupština Lokalne akcijske grupe Baranja. Nakon što je predsjednik LAG-a Ivan Doboš pozdravio prisutne i otvorio Skupštinu, izabrani su radno predsjedništvo i druga radna tijela Skupštine. Članovima LAG-a i drugim uzvanicima dana je informacija o ostvarenju programa rada te su im predočeni financijski izvještaj i izvještaj Nadzornog odbora za 2014. godinu. Na Skupštini je bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Potom je uslijedilo predstavljanje Mjere 19 "LEADER – CLLD" u sklopu Programa za ruralni razvoj Republike Hrvatske u razdoblju 2014. – 2020. Voditeljica ureda LAG-a Lidija Dabić istaknula je prednosti i potencijalne nedostatke financiranja kroz Mjeru 19, a dodatno se osvrnula i na važnost koordinirane izrade lokalne razvojne strategije između LAG-a i jedinica lokalne samouprave (JLS).

U nastavku Skupštine donesen je Plan aktivnosti i Program rada LAG-a, kao i Financijski plan za 2015. godinu. Na samom kraju službenog dijela Skupštine, troje dosadašnjih članova Glavnog odbora razriješeno je dužnosti, a na njihova su mjesta izabrani novi članovi, tako da trenutni sastav Glavnog odbora LAG-a Baranja čine: Anđelko Balaban, Nada Čučković, Ivan Doboš, Drago Dominić, Silvana Golub-Kostolanović, Goran Jumić, Zoran Kontak, Stipan Kovačić, Ana Lazić, Ines Palko, Jasna Petrović, Janoš Seleši i Marija Stipetić.

Nakon završetka radnog dijela Skupštine, uslijedio je domjenak uz ugodno druženje u Uredu LAG-a Baranja.

 

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok