MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 25. 04. 2015.

"Okret za pokret"

Humanitarni plesHumanitarni plesU subotu, 25. IV. 2015. godine, belomanastirska udruga "Skok-klub – športska rekreacija i ples", u suradnji s Mirovnom grupom Oaza, Savjetom mladih Grada Belog Manastira i Turističkom zajednicom Baranje, organizirala je cjelodnevno humanitarno događanje pod imenom "Okret za pokret". Bile su predviđene tri zanimljive plesne radionice s vrhunskim trenerima i na kraju napornog dana koncert u ritmu dobre glazbe. U događanju su učestvovali "Oazini" volonteri Ana, Renato i Sabina.

Sve je bilo dobro zamišljeno, ali – kako to u životu biva – nije sve prošlo glatko. Nažalost, odziv Belomanastiraca na to humanitarno događanje bio je skroman. Nećemo ulaziti u razloge zašto je bilo tako, nego ćemo zahvaliti onim malobrojnima koji su poduprli tu hvale vrijednu akciju te donacijama i kotizacijom dali lijep prilog koji će biti uručen Udruzi djece s poteškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji "Baranjski leptirići" i na taj način im dati do znanja da ipak nisu zaboravljeni.

Pročitano 1251 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok