MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 14. 03. 2015.

Plesne radionice za vrtićku djecu

Plesni vlakPlesni vlakU subotu, 14. III. 2015. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, drugi tjedan zaredom, održavana je besplatna "Oazina" plesna radionica za djecu vrtićke dobi u terminu od 9:30 do 10:30. Radionice vodi plesna trenerica Aleksandra Bolmanović iz Osijeka, koja – osim učenja plesne koreografije – djecu zabavlja i poznatim društvenim dječjim igrama te ih uči osnovnim ritmičkim pokretima. Trenerici u njenom radu pomažu i dvije "Oazine" volonterke: Sanela Stanojević i Dora Fabijan, koje vode brigu o mališanima.

Ukoliko je i Vaše dijete zaigrano i društveno aktivno, dovedite ga na "Oazine" radionice, gdje će – uz igru i druženje – naučiti ponešto i o plesu ili možda neku novu društvenu igru. Ukoliko postoji interes, plesnim radionicama se slobodno mogu pridružiti i djeca prvog i drugog razreda osnovne škole.

Pročitano 957 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok