MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 03. 03. 2015.

Zanimljivosti s "Oazine" burze odjeće i obuće

Dubravka Simendić dežura u BurziDubravka Simendić dežura u BurziJedne večeri u prvoj polovini prvog mjeseca 2015. godine u "Oazinu" burzu odjeće i obuće za ugrožene Belomanastirce navratila je jedna ljepooka osnovnoškolka. Poslala ju je majka da pogleda ima li u Burzi neke odjeće za djecu njezine dobi, a prikladne za školu. Dežurna teta joj je blago rekla: "Danas ne možeš dobiti ništa!" – "Pa kako to, uvijek dajete…?" – začudila se djevojčica. Dežurna joj je objasnila da je u toku inventura i da se ništa ne može izdavati dok se sve ne popiše, pregleda, sortira i utvrde vrijednosti pojedinih skupina odjeće. "A je l', mogu li onda u ponedjeljak svratiti?" – upitala je djevojčica u strahu da se ne razdijeli roba koja nju zanima (a takva je odjeća, naime, često nedostatna potražnji)."Naravno, dođi svakako, tu smo zbog vas" – glasio je odgovor.

Drugom prilikom u "Oazin" internet-klub došao je, nakon dužeg vremena, mršav mladić dugajlija, kome su rukavi sakoa uvijek kratki. Dok je prolazio kroz Burzu, dežurna teta upozorila ga je da može pogledati raspoložive jakne. "Pa meni više ništa ne treba" – odgovorio joj je i objasnio da se zaposlio u Osijeku na održavanju elektroopreme kod privatnika, dobio pristojnu plaću, napustio svoje selo i sad tamo živi u prijateljevom stanu, o čijem održavanju brine te ne mora ništa platiti. Da čovjek ne povjeruje da se dečku baš toliko posrećilo. "Hvala bogu da netko ima sreće u ovom zlom vremenu" – pomisli dežurna.

Nekoliko dana kasnije u "Oazinu" burzu došla je mlada mama i ponudila ketrec za bebu koji joj samo smeta. Ono jest da Burza ne lageruje namještaj, ali nije odbijena. Naći će se već osoba u potrebi baš za tom stvari. Dežurne na Burzi drže da "svaka roba svoga kupca ima" (a tako se i desilo!).

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok