MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 23. 12. 2014.

Sjednica "Oazinog" Upravnog odbora

Sjednica u pretprazničkoj atmosferiSjednica u pretprazničkoj atmosferi

U utorak, 23. XII. 2014. godine, s početkom u 17:30 sati, u belomanastirskom Hotelu Patria održana je sjednica Upravnog odbora (UO) Mirovne grupe Oaza. Prisutni su bili predsjednik Milenko Stanić i članice Jasna Petrović, Sofija Petrović, a opravdano odsutne bile su dr. med. Miroslava Kralj i Gordana Čiča.

Na početku sjednice usvojen je zapisnik s prethodne sjednice UO, održane 24. X. 2014, na kojoj je donesen prijedlog "Oazinoj" Skupštini da donese "Pravilnik o materijalno-financijskom poslovanju Mirovne grupe Oaza".

Direktorica Vesna Nedić upoznala je članove UO s odlukama o zapošljavanja u periodu od 24. X. 2014. do danas te o trenutnim i planiranim aktivnostima. Bilo je govora i o financiranju "Oaze" u 2015. godine te o "Godišnjem planu natječaja, javnih poziva i drugih programa financiranja projekata i programa organizacija civilnog društva u 2015. godini iz Državnog proračuna RH i fondova Europske unije", o kome je javno internetsko savjetovanje bilo otvoreno na web-stranici Ureda za udruge (vidjeti ovdje).

Pročitano 1119 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok