MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 10. 02. 2015.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (I/2015)

Vesele 'Oazine' kreativkeVesele 'Oazine' kreativke(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U prvom mjesecu 2015. godine nastavile su se održati likovno-kreativne radionice za žene. Kao i do sada, utorkom ih vodi Ana Jeličić i to u isto vrijeme, odnosno od 18-20 sati. U proteklom mjesecu siječnju održane su tri radionice s više-manje istim korisnicama, a i program je uglavnom isti. Ciklički se ponavljaju razne tehnike, nakon kojih ostaju jedinstveni radovi.

Radovi nastali prošlog mjeseca vidljivi su na našim fotografijama, a nastajali su tehnikom oslikavanja stakla. Oslikavale su se ukrasne bočice i to uglavnom cvjetnim motivima jarkih boja. Valjda je to nesvjesna reakcija na ovo sumorno godišnje doba. Kako bilo da bilo, korisnice su svojom razigranom maštom i veselim bojama dale toplinu radovima, koji će kao prvi u ovoj godini ići njima, bilo kao poklon svojim najdražima ili kao ukras koji će oplemeniti i dati toplinu njihovom domu.

Pročitano 1006 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok