MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 31. 01. 2015.

Dostava besplatnih toplih obroka (I/2015)

Juha, tijesto sa sirom, jogurt i kruh - jedan obrokJuha, tijesto sa sirom, jogurt i kruh - jedan obrokEto, protekao je i prvi mjesec 2015. godine. Mirovna grupa Oaza nastavila je pružati socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka za starije i nemoćne osobe Grada Belog Manastira, koju financiraju Ministarstvo socijalne politike i mladih (većim dijelom) i Grad Beli Manastir (manjim dijelom). U uslugu je bilo uključeno 40-ero korisnika, kojima je na kućne pragove proteklog mjeseca dostavljeno 796 obroka. Oni koji redovito čitaju ovakve izvještaje mogli su uočiti da je to nešto manji broj od uobičajenog, čemu su doprinijeli neki neplanski događaji. Naime, "Oazini" korisnici starije su osobe te je jedna korisnica, nažalost, preminula tako da trenutno obroke prima njih 39-ero.

Obroci i dalje stižu iz kuhinje Crvenog križa Osijek, gdje se ulažu veliki napori da bi korisnici njima bili zadovoljni. A prema svemu što se čuje, i jesu jer prigovora gotovo da i nema. Uglavnom se traži obrok više, na što "Oaza", nažalost, ne može pozitivno odgovoriti jer je ograničena financijskim sredstvima pa obroka ima – koliko ima.

Pročitano 960 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok