MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 24. 01. 2015.

Urnebesna komedija iz života jednog pandura

Naklon zadovoljnoj publiciNaklon zadovoljnoj publici(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 24. I. 2015. godine, u kinodvorani belomanastirskog Centra za kulturu, s početkom u 19 sati, Dramski ansambl KUD-a "Branko Radičević" iz Pačetina izveo je besplatnu predstavu "Porodični portret jednog pandura". Predstavu je režirao i tekst adaptirao Cvetin Aničić iz Šida, a u Belom Manastiru je prikazana u organizaciji Gradskog kazališta i Mirovne grupe Oaza.

Ta urnebesna komedija, prepuna verbalnih štosova, doskočica, a i psovki, prikazana je u sklopu projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Zato je u prvom redu bila namijenjena starijim osobama, ali i svim ostalim zainteresiranim Belomanastircima i Baranjcima.

Gradsko kazalište potrudilo se da izvrši sve potrebne pripreme i ugosti pačetinske glumce, a Mirovna grupa Oaza da animira publiku. I rezultat nije izostao. Pozivima preko web-stranice, Facebooka, telefona i lokalnih radio-stanica, slanjem SMS-poruka te obilaskom "Oazinih" starijih korisnika, a ponegdje i "od kuće do kuće", solidno se napunila belomanastirska kinodvorana. Sudeći po reakcijama publike i kasnijim komentarima, nikome nije bilo žao što je tu večer posvetio kazalištu, iako su susnježica i hladno vrijeme svakako bili ometajući faktori.

Mirovna grupa Oaza zahvaljuje pačetinskim glumcima, Gradskom kazalištu i brojnoj publici na jednom lijepom kulturnom događanju i najavljuje nešto slično za – mjesec dana.

Pročitano 1313 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok