MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 22. 01. 2015.

Još jedan poziv na kazališnu predstavu

'Porodični portret jednog pandura''Porodični portret jednog pandura'Gradsko kazalište Beli Manastir u suradnji s Mirovnom grupom Oaza organizira u subotu, 24. I. 2015. godine, s početkom u 19 sati, kazališnu predstavu (komediju) "Porodični portret jednog pandura", u izvedbi Dramskog ansambla KUD-a "Branko Radičević" iz Pačetina i u režiji Cvetina Aničića. Predstava će se održati u kinodvorani Centra za kulturu.

Predstava se prikazuje u sklopu projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Namijenjena je starijim osobama, ali i svim ostalim zainteresiranim Belomanastircima i Baranjcima. Ulaz je besplatan za sve.

Pročitano 1116 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok