MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 23. 12. 2014.

"Oazin" novogodišnji domjenak

'Oazine' kreativke'Oazine' kreativke

U utorak, 23. XII. 2014. godine, "Oaza" je u belomanastirskom Hotelu Patria svojim vjernim korisnicama s likovno-kreativnih radionica za žene priredila blagdanski domjenak, kome je prisustvovala većina korisnica: Donka, Dragana, Jelisavka, Ljubica, Magdalena, Rožika, Sabina, Savica, Snežana i Stela, dok je njih nekoliko (Anica, Jadranka, Mira), nažalost, opravdano izostalo.

Kažemo nažalost jer je atmosfera zaista bila dobra, puna smijeha, priča, šala i raznih dosjetki s radionica, koje se, kao što je već poznato, održavaju svakog ponedjeljka i utorka od 18 do 20 sati pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević i Ane Jeličić. Vrijedne kreativke te su večeri bile dotjerane, opuštene gošće. Njih su "Oazine" aktivistice Ana, Dubravka, Jelena, Stela i Vesna htjele nagraditi i zahvaliti im za njihov cjelogodišnji rad i trud, kojim se "Oaza" ponosi na svim izložbama i sajmovima, a kojih je i ove godine na izmaku bio popriličan broj.

Pored ugodnog druženja i dobre večere, korisnicama su tom prilikom uručeni "Oazini" stolni kalendari i skromni pokloni zahvale. I tako su, zadovoljne i nasmiješene, proslavile posljednju radionicu u ovoj godini, uz čestitku: Sretan Božić i Nova godina!

 

Pročitano 1306 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok