MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 06. 12. 2014.

Božićni sajam u Belom Manastiru

Dosadna kiša ipak nije obeshrabrila posjetioceDosadna kiša ipak nije obeshrabrila posjetioce(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu popodne i predveče, 6. XII. 2014. godine, na belomanastirskom Trgu slobode održan je, drugu godinu zaredom, Božićni sajam u sklopu manifestacije "Advent u Baranji", koju organizira Turistička zajednica Baranje. Za izlaganje je bila spremna i "Oazina" ekipa, ali je odustala u zadnji tren, plašeći se da bi kišovito i vlažno vrijeme moglo naštetiti suvenirima koje je htjela izložiti.

A na dvadesetak štandova, na kojima su svoje proizvode izložili obrti, udruge, ugostitelji, škole i drugi izlagači s područja Baranje i okolice, moglo se naći od svega pomalo. I dok je šarenilo božićnih ukrasa, svijeća, suvenira i domaćih proizvoda bilo izazov za oči, mirisi raznovrsnih zimskih jela i pića, poput pečene kobasice s kupusom i kuhanog vina, širili su se gradskim Trgom. Posjetioci su mogli razgledati, probati i kupiti ponuđene proizvode, ali i pratiti bogat i raznovrstan program koji su pripremili organizatori.

Članovi Učeničke zadruge Mravci-znalci iz OŠ "Dr. Franjo Tuđman" svoju kolekciju unikatnih kapa i šalova, koje su sami izradili, predstavili su kratkom modnom revijom. Potom su božićne pjesme izvodili muzički sastav "Triola" iz Kneževih Vinograda, Župni zbor Crkve sv. Martina iz Belog Manastira, HKUD Beli Manastir te Ljubica Juračić, a Božićnim sajmom prošetale su i "strašne" petaračke buše.

(Izvor: FB Grada Belog Manastira)

Pročitano 1435 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok