MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 13. 11. 2014.

U Osijeku predstavljen projekt VIZIJE

Branka Mrzić JagatićBranka Mrzić Jagatić(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 13. XI. 2014. godine, u Esseker-centru Osijek zagrebačka Udruga RODA – Roditelji u akciji predstavila je svoj novi projekt VIZIJEVolonterI Za rodItelJe i djEcu. Taj projekt vrijedan oko 127.000 eura, koji u 80-postotnom iznosu financira Europska Unija, provodi se na području Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske i Vukovarsko-srijemske županije i traje dvije godine. Na predstavljanju projekta bila je i Ana Jeličić, voditeljica "Oazinog" volonterskog centra.

Cilj projekta je umrežavanje udruga i javnih institucija kroz uvođenje volonterskih aktivnosti namijenjenih socijalnom uključivanju i poboljšanju kvalitete života građana i roditelja djece s poteškoćama u razvoju. Projekt je usmjeren na osjetljive skupine roditelja: maloljetne trudnice i majke, majke s invaliditetom, samohrane roditelje, obitelji s djecom s poteškoćama u razvoju, obitelji s više od troje djece i obitelji niskog socioekonomskog statusa.

Projekt su predstavile Branka Mrzić Jagatić, programske koordinatorice Udruge RODA, i Marina Mišanović, predstavnica osječkog OGI-ja, partnera na projektu. Na predstavljanju i kasnijem radu u fokus-grupama prisustvovali su predstavnici raznih udruga, centara za socijalnu skrb i volonteri. Svim učesnicima podijeljen je radni materijal i po dvije brošure, koje su namijenjene roditeljima i volonterima. Od volontera se očekuje aktivno uključivanje u projekt kroz aktivnosti namijenjene roditeljima i djeci.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok