MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 01. 11. 2014.

Dostava besplatnih toplih obroka (X/2014)

Tople obroke dostavljamo u jelonošamaTople obroke dostavljamo u jelonošamaU proteklom mjesecu listopadu 2014. godine "Oaza" je nastavila pružati socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka našim socijalno ugroženim sugrađanima. Uslugu financiraju Ministarstvo socijalne politike i mladih i Grad Belog Manastira, a kroz nju 40-ero Belomanastiraca svakog radnog dana primaju besplatne tople obroke. Popis primalaca toplih obroka dobiven je i stalno se usuglašava s Centrom za socijalnu skrb Beli Manastir i, kao što se može pretpostaviti, sigurno bi bio i veći da su mogućnosti veće.

No, daj što daš, pa smo proteklog mjeseca sveukupno na kućne pragove korisnika dostavili 880 besplatnih toplih obroka, što je većini korisnika i jedini obrok u danu. Obroci su ukusni, raznovrsni i često obogaćeni jabukom ili voćnim jogurtom. Pripremaju se u kuhinji Crvenog križa Osijek, odakle stižu vozilom Crvenog križa u Beli Manastir na daljnju distribuciju do krajnjih korisnika.

Pročitano 932 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok