MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 26. 10. 2014.

20. sajam u Bizovačkim toplicama

Najviše posjetitelja tamo gdje se jedeNajviše posjetitelja tamo gdje se jede

(Fotoalbum vidjeti ovdje)

Od petka do nedjelje, 24-26. X. 2014. godine, u kompleksu Bizovačkih toplica, na platou ispred Hotela Termia i u samom hotelu, održan je jubilarni, 20. Međunarodni sajam poljoprivrede, prehrane, hortikulture, ekologije, lova, ribolova, seoskog turizma i obnovljivih izvora energije – "Agrozemlja 2014".

Organizator sajma tvrtka Katava d.o.o. okrenula se uglavnom domaćim poljoprivrednim proizvođačima, okupivši iz preko 200. Istovremeno, u Hotelu Termia održano je i "Oazino" strateško planiranje.

Za razliku od petka i subote, lijepa i sunčana nedjelja osjetno je povećala broj posjetilaca, a tog dana na sajam je stigao i dodatni broj izlagača, poljoprivrednih proizvođača i obrtnika, koji su došli kako bi prodali svojih proizvoda te tako sajmu donijeli i dodatnu živost.

(Opširnije: Glas Slavonije)

Pročitano 1331 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok