MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 12. 10. 2014.

Najava: Biciklom velikih za Leptiriće

Nedjelja, 19. X. 2014, Osijek - Beli Manastir - OsijekNedjelja, 19. X. 2014, Osijek - Beli Manastir - Osijek

Građanska inicijativa "Veliki za male", Lions klub novog stoljeća "Kuna" i biciklisti Slavonije i Baranje "Kotrljaneri" u nedjelju, 19. X. 2014. godine, organiziraju humanitarnu vožnju biciklima pod nazivom "Biciklom velikih za Baranjske leptiriće".

Humanitarna akcija namijenjena je Udruzi roditelja djece s posebnim potrebama "Baranjski leptirići", s ciljem prikupljanja sredstava za kupnju prilagođenog stacionarnog bicikla, koji će se koristiti u svakodnevnoj terapiji s fizioterapeutom. Prijavnica, kao i svi detalji, mogu se naći na adresi velikizamale.com.hr.

Okupljanje sudionika je na osječkom Trgu A. Starčevića od 9 sati, polazak biciklista je u 10, a planirani povratak na Trg A. Starčevića u 17 sati.

Ruta humanitarne biciklijadeRuta humanitarne biciklijade

Planirana ruta: Osijek (Trg A. Starčevića) - Bilje - Kormoran (kratko informativno predavanje o govedu podolcu) - Kneževi Vinogradi (kušaonica vina, nekoliko prigodnih riječi o enologiji) - Beli Manastir (informativni centar nove biciklističke staze, "Baranjski leptirići", protokol, okrepa) - Darda (ručak) - povratak u Osijek. Svakih 20 km je pauza s organiziranom okrepom.

Belomanastirski biciklisti akciji se mogu priključiti tako da u 12:30 sati dođu na izlaz iz grada prema Osijeku (kod nekadašnjeg ERC-a) i pričekaju kolonu koja stiže iz Kneževih Vinograda.

U sklopu ove humanitarne biciklijade održava se akcija prikupljanja novih ili rabljenih ručnika za Sigurnu kuću u Osijeku. Pozivaju se svi koji mogu donirati ručnike da ih odnesu u prostorije "Baranjskih leptirića" ili da ih ponesu sa sobom na sam dan biciklijade i ostave u kutije predviđene za to.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok