MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 12. 09. 2014.

Etnopriredbom otvoreni Dani kulture Srba

SKUD 'Jovan Lazić': Vlaške igreSKUD 'Jovan Lazić': Vlaške igre(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 12. IX. 2014. godine, u belomanastirskoj kinodvorani i u prisutnosti gradonačelnika Ivana Doboša, održana je priredba u organizaciji belomanastirskog pododbora zagrebačke SKD "Prosvjete", na kojoj su nastupile dječja i velika folklorna grupa SKUD-a "Jovan Lazić", mlada vokalna solistica Aleksandra Vukadinović iz Popovca, recitatorice Ranka Vujaklija i Jelena Kozolić iz Jagodnjaka, solist na harmonici Novica Todić iz Osijeka te ženska pjevačka grupa darđanskog KUD-a "Branko Radičević".

Tom priredbom otvoreni su 17. Dani kulture Srba istočne Slavonije, Baranje i zapadnog Srema, u sklopu kojih se održava cijeli niz kulturnih događanja uglavnom u mjestima u kojima postoje pododbori "Prosvjete". Manifestaciju su otvorili Milenko Stanić, predsjednik belomanastirskog pododbora, i Srđan Tatić, generalni sekretar "Prosvjete".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok