MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 28. 08. 2014.

Dubravka Simendić u emisiji "Korak ka jednakosti"

Stana Nemet i Dubravka SimendićStana Nemet i Dubravka SimendićU četvrtak, 28. VIII. 2014. godine, s početkom u 17 sati, na belomanastirskom Radiju Banska kosa emitirana je emisija "Korak ka jednakosti", u kojoj je gostovala "Oazina" aktivistica Dubravka Simendić. Emisiju je istog dana u "Oazi" snimila novinarka Stana Nemet, a tema je bila "Oazina" burza odjeće i obuće.

Nakon uvodnih osobnih pitanja o Dubravkinom radu i djelovanju u "Oazi", razgovaralo se o novom "Oazinom" trogodišnjem socijalnom programu "Pomoć ugroženim Belomanastircima", koga financira Ministarstvo socijalne politike i mladih i u okviru koga je formirana "Oazina" burza odjeće i obuće. Burza djeluje već dva mjeseca, a nalazi se u "Oazinim" prostorijama. Nabavljen je novi plakar za odlaganje odjeće, a koriste se već postojeći kapaciteti za pranje i osvježavanje odjeće, kao i za popravak i krpanje odjevnih predmeta koji su inače u dobrom stanju i upotrebljivi.

Iz ustrojene dokumentacije proizlazi da je dosad 46 puta "Oazi" donirana razna roba, a 99 puta je izdana korisnicima u potrebi. "Oazina" predstavnica posebno je napomenula da za oglašavanje potreba pojedinih korisnika ili podataka o raspoloživim odjevnim predmetima postoji i stranica na Facebooku, da se o korisnicima konzultira i Centar za socijalnu skrb te da se apelirala na građane da doniraju odjeću i obuću koja im više ne treba, a mogu i poneku – igračku.

Pročitano 1091 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok