MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 27. 08. 2014.

Međunarodna noć šišmiša u Kopačkom ritu

Park prirode Kopački ritPark prirode Kopački ritJavna ustanova Park prirode Kopački rit i ove godine obilježava Međunarodnu noć šišmiša, koja se u mnogim zemljama tradicionalno organizira zadnjeg vikenda u kolovozu s ciljem da se javnost podsjeti na važnost očuvanja te skupine životinja.

Međunarodna noć šišmiša obilježit će se u Kopačkom ritu u subotu, 30. VIII. 2014. godine, na pristaništu na jezeru Veliki Sakadaš, jedan km od ulaza u Park prirode u Kopačevu, s početkom u 18 sati.

Program:

  • 18:00 – kreativna radionica za djecu (izrada šišmiša i ukrasa na temu šišmiša)
  • 19:00 – prezentacija na brodu zanimljivosti iz života šišmiša i potraga za šišmišima pomoću bat-detektora (u slučaju kiše program će se održati u paviljonu Prijemnog centra u Kopačevu)

U sklopu obilježavanja Međunarodne noći šišmiša, Park prirode Kopački rit – također u subotu, 30. VIII. 2013. u vremenu od 12 do 17 sati – organizira obiteljsko popodne,
kad će cijele obitelji moći brodom obilaziti posebni zoološki rezervat po cijeni od 100 kuna (maksimalno 5 osoba). Redovita cijena izleta je 70 kuna za odrasle, a 50 kuna za djecu. Nakon obilaska Parka, djeca (ali i roditelji) mogu se pridružiti programu Noći šišmiša.

Pročitano 1535 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok