MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 17. 08. 2014.

"Oazine" narukvice prijateljstva

Radionica pred Nastavno-sportskom dvoranomRadionica pred Nastavno-sportskom dvoranom

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

"Belomanastirsko ljeto 2014." u organizaciji Savjeta mladih Grada Belog Manastira koje traje od 11. VII. do 23. VIII., bogato je različitim kulturnim sadržajima. Toj zanimljivoj manifestaciji u nedjeljno predvečerje, 17. VIII. 2014. godine, pridružila se i Mirovna grupa Oaza radionicom izrade narukvica prijateljstva.

Radionica je održavana ispred Nastavno-sportske dvorane, uz zvuke vesele glazbe, lepršanje lampiona i dobro raspoloženje instruktorica Ane, Savice i Sanje, koje su se trudile privući što veći broj zainteresiranih građana, u čemu su im pomagale "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna te volonterke Ana, Evica i Sonja.

Posjetitelji su bili većinom mladi i djeca s roditeljima, kojima je bilo veoma zanimljivo izrađivati šarene, maštovite, perlicama ukrašene narukvice. Jednima je to bila novost, a drugima vraćanje u zaboravljene dane mladosti. Bilo kako bilo, važno je da su posjetitelji otišli zadovoljni, okićeni narukvicom ili su je ponijeli nekoj dragoj osobi. Radionica je bila lijep i zanimljiv događaj pred "LAN-Party", koji je potom uslijedio i koji je bio isto tako uspješan.

Pročitano 1369 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok