MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 10. 08. 2014.

Dvostruki jubilej Dubravke Simendić

Rođendanski poklon: niskopodni bicikl iz NjemačkeRođendanski poklon: niskopodni bicikl iz Njemačke(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Dugogodišnja "Oazina" aktivistica Dubravka Simendić proslavila je u nedjelju, 10. VIII. 2014. godine, šezdeseti rođendan i četrdesetu godišnjicu zaruka. Na rođendanskom domjenku, uz članove porodice, rođake i kumove, bili su i Dubravkini radni kolege iz "Oaze", koji su joj prigodnim poklonima čestitali jubileje i poželjeli zdravlja i sreće u životu.

Domjenak je održan u Širinama, u bivšoj željezničkoj stanici, koju je Dubravkin muž Branislav Simendić nedavno kupio od prethodnih vlasnika i koji s njom ima nekih poslovnih planova. Ta kuća nalazi se uz državnu cestu D517 između Belog Manastira i Petlovca, a upravu uz nju, po trasi nekadašnje željezničke pruge, počinje gradnja biciklističke staze Beli Manastir – Baranjsko Petrovo Selo.

Pročitano 1376 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok