MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 01. 07. 2014.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (VI/2014)

Dobri rezultati i zadovoljne korisniceDobri rezultati i zadovoljne korisniceSvakog utorka, od 18 do 20 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održavaju se besplatne "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene, koje vodi Ana Jeličić. U mjesecu lipnju (junu) 2014. godine održane su četiri takve radionice, na kojima je u prosjeku bilo po 10 korisnica. Radionice su bile raznovrsne, a radovi su završavali dijelom kod korisnica, a dijelom na sajmovima, kojih ovaj mjesec nije manjkalo.

Izrađivale su se narukvice i naušnice te oslikavale bočice i kuhače. Korisnice su rado pomagale i pri pripremama za radionicu izrade zmajeva u Zmajevcu i za radionicu izrade narukvica prijateljstva u Bilju, koje su "Oazine" kreativke držale u sklopu nedavnih baranjskih manifestacija. A sve se to radilo u svrhu promocije i širenja dobrog glasa o "Oazi" i "Oazinim" aktivnostima, kojih ima napretek. Radionice su, kao i svih prethodnih mjeseci, odisale radom, maštom i vedrinom, što uvijek daju dobre rezultate i zadovoljne korisnice, a to je najvažnije!

Pročitano 912 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok