MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 30. 06. 2014.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom (VI/2014)

Izrada slika i čestitki od slameIzrada slika i čestitki od slameSvakog ponedjeljka, od 18 do 20 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održavaju se besplatne "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene, koje vodi Jelena Opačić-Matijević. U toku šestog mjeseca 2014. godine održano je pet takvih radionica, a na svakoj radionici bude desetak korisnica. Evo kako voditeljica Jelena opisuje protekle radionice:

- Prođe, eto, i pola godine našeg druženja. Ponedjeljak po ponedjeljak i stigosmo do kraja šestog mjeseca. Naš kreativni rad prolazi kroz ugodna druženja i osmišljavanja novih predmeta, koji bi svojim izgledom i upotrebnom vrijednošću bili poželjni. Uz vrijedan rad, korisnice su ujedno i najveći kritičari. Na radionice dolaze korisnice različitih godina, različitih iskustava i ukusa pa i na taj način imamo različita mišljenja o vrijednosti i kvaliteti predmeta koje izrađujemo. Ako su oni potrebniji i korisniji, korisnice ih radije izrađuju i ozbiljnije prionu na posao.

- Prošli mjesec smo, osim standardnih predmeta, ukrašavale kutijice za naočale. Osim toga, dolazi nam ljeto, žetva je počela pa smo se ponovo sjetile slame. Učim korisnice kako slamu pripremiti za rad i od nje izraditi slike i čestitke, a ako budu zainteresirane, onda i veće i ozbiljnije stvari.

Pročitano 973 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok