MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 13. 06. 2014.

Predstavljanje slavonsko-baranjskih neprofitnih organizacija

Štand Mirovne grupe Oaza: Ana i VesnaŠtand Mirovne grupe Oaza: Ana i VesnaU četvrtak i petak, 12. i 13. VI. 2014. godine, u organizaciji osječkog Ekonomskog fakulteta, održana su prva dva dana (od ukupno tri) međunarodnog kongresa o neprofitnom marketingu. U suradnji s Katedrom za marketing (prof. dr. sc. Mirna Leko), Udruga za kreativni razvoj "Slap" iz Osijeka dobila je priliku da drugog dana kongresa, od 9 do 14:30 sati, predstavi rad desetak reprezentativnih organizacija civilnoga društva iz Slavonije i Baranje.

U holu fakulteta predstavljeni su rad i marketinški napori nekih neprofitnih organizacija, što je uključivalo izlaganje i moguću prodaju njihovih proizvoda. Uz "Oazu" i njezine aktivistice Anu i Vesnu, na predstavljanju su učestvovali još i LAG Baranja (Aleksandra Dvornić, Mila Lečić i Manuel Mucak), Udruženje "Baranja" iz Luga, Pučko otvoreno učilište Obris iz Osijeka, Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju Zvono iz Belišća, Udruga paraplegičara i tetraplegičara Osječko-baranjske županije, Volonterski centar Osijek i AIESEC Croatia (hrvatski ogranak međunarodne studentske organizacije).

"Oaza" se predstavila predmetima izrađenim na likovno-kreativnim radionicama za žene te svojim promotivnima materijalima i štampanim izdanjima.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok