MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 08. 06. 2014.

Branjin Vrh: "Na putu vina i starina"

Ana Jeličić i Sabina RončevićAna Jeličić i Sabina Rončević(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje i ovdje)

U nedjelju, 8. VI. 2014. godine, u Branjinom Vrhu održavana je kulturno-turistička manifestacija pod imenom "Na putu vina i starina". Naziv manifestacije bio je u potpunosti opravdan. Domaćini su se trudili svojim mnogobrojnim gostima, preko raznih starina, bogatih zaprega, jela, kolača i vina, dočarati Baranju sa svim njenim ljepotama i blagodatima. A prema riječima počasnih gostiju iz Ozlja, u tome su i uspjeli. Izložbenim štandom na manifestaciji je učestvovala i Mirovna grupa Oaza. Štand su priredile i na njemu dežurale Ana Jeličić i Sabina Rončević.

Program manifestacije bio je zaista bogat i zanimljiv, tako da ni vrelina toga dana nije mogla zasjeniti trud organizatora. Tu su se mogla zadovoljiti sva naša osjetila i naučiti nešto novo iz daleke prošlosti. Iako manifestacija nema dugu tradiciju, sigurno ima svijetlu budućnost, u kojoj vidi i Mirovna grupa Oaza.

(Snimio: Rajko Cicak)

Pročitano 1377 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok