MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 31. 05. 2014.

Treća Štruklijada u Popovcu

Popovačke stručnjakinje za štruklePopovačke stručnjakinje za štrukle(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 31. V. 2014. godine, održana je treća Štruklijada u Popovcu u sklopu ovogodišnjih Dana Općine Popovac. Među učesnicima bila je i Mirovna grupa Oaza, čiji su štand aranžirale i na kojem su dežurale Ana Jeličić i Sabina Rončević. Pored poznatih štrukli, na Štruklijadi su se kuhali još i fiš-paprikaš, čobanac i grah pa je to bio dobar spoj raznih okusa i mirisa, što je izazvalo veće zanimanje gostiju.

Pored spomenutog, manifestacija nije oskudijevala ni u kulturno-zabavnim sadržajima, u kojima su učestvovala kulturno-umjetnička društva pjesmom i igrom, plesačice zumbe – članice "Skok-kluba" iz Belog Manastira te popovačka Udruga Maska. Cijelu manifestaciju uveličali su i gosti iz Josipovca, koji su stigli autobusom, te gosti iz Branjinog Vrha, koji su došli svojim tradicionalnim konjskim zapregama.

Ipak, u prvom planu bile su stručnjakinje za štrukle. Prvo mjesto osvojila je Zdenka Klasić, drugo Slavica Copak, a treće Ankica Sambol, što nije pokvarilo raspoloženje drugim takmičarkama, koje su za utjehu veselo – zaplesale.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok