MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 30. 05. 2014.

Rad "Oazinih" gerontodomaćica (IV/2014) - anegdote

Dubravka SimendićDubravka Simendić"Oazine" gerontodomaćice od svojih štićenika čuju svakakve zgode ili zanimljive priče. Nekoliko anegdotalnih zgoda zabilježili smo u prethodnim člancima, a ovaj put opisat ćemo čemu se nasmijala jedna gerontodomaćica pri obilasku svojih baka. I tu priču zapisala je Dubravka Simendić, asistentica na programu "Pomoć starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira".

Nagusto slaganje drva
Nabavka ogrjeva za sezonu 2013/2014. nije išla baš glatko. Neki vele zbog izvoza drva u Mađarsku, neki opet zbog povišenja cijena ili tko zna još zbog čega. Sve u svemu, moralo se podosta čekati da odabrani dobavljač dopremi naručenu robu.

Jedna od naših baka načula je da se u tom poslu ponekad i "štedi" na mušterijama. Promućurna, kakva je već, da se ne bi zaletjela i zamjerila ispravnim ljudima, a s druge strane da ne bi postala jedna od oštećenih, prilikom istovara drva išetala je na ulicu s rukama na leđima te, mjerkajući posložena drva, namignula radnicima: "Dečki, neć' da vidim komšij' preko puta!". Momci su odmah shvatili na što baka cilja: "Ne brinite, bako, složit ćemo nagusto".

Pročitano 1076 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok