MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 24. 05. 2014.

Rad "Oazinih" gerontodomaćica (IV/2014)

Gerontodomaćica Stela FabijanGerontodomaćica Stela FabijanNa području Belog Manastira, Branjinog Vrha i Šećerane Mirovna grupa Oaza pruža uslugu pomoć u kući, a u okviru trogodišnjeg programa "Pomoć starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira". U mjesecu travnju 2014. godine "Oazin" gerontotim sastojao se od voditeljice programa, asistentice na programu, pet gerontodomaćica i gerontokrojačice.

U takvom sastavu "Oazin" gerontotim održao je tri sastanka srijedom radi rješavanja problema u radu s korisnicima. U toku mjeseca dvije su osobe preminule, a više njih imalo je ozbiljnijih zdravstvenih problema. "Oazine" gerontodomaćice obilazile su 39 osoba (36 žena i 3 muškarca) i to ukupno 294 puta.

Vešeraj i šnajderaj

U "Oazinom" vešeraju besplatno je oprano 27 mašina raznog rublja za devet osoba. U "Oazinoj" radionici krpanja, šivanja i popravaka za tri osobe obavljeno je više raznih krojačkih radnji: šivanje bluza, zavjesa, džepova na jakni i sl.

Pročitano 1103 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok