MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 16. 05. 2014.

Sastanak Upravnog i Nadzornog odbora "Alerge"

Mirela Kotromanović i Margita Nađ MihaljevićMirela Kotromanović i Margita Nađ Mihaljević(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 16. V. 2014. godine, s početkom u 18 sati, u belomanastirskoj Nastavno-sportskoj dvorani održan je sastanak Upravnog i Nadzornog odbora Udruge osoba s alergijama i problemima disanja "Alerga". Sastanak je imao samo jednu točku dnevnog reda: prigodni ispraćaj bivše članice Nadzornog odbora Margite Nađ Mihaljević u mirovinu. Ona je radila kao medicinska sestra na Pedijatriji belomanastirskog Doma zdravlja.

Iznenađenje za Margitu pripremile su: dr. Mirjana i dr. Ksenija Marjanović, Ksenija Dimić, Ivana Ileš, Gordana Jakopec, Mirela Kotromanović, Marica Kramarić, Sandra Kušenić, Danijela Mihaljević i članice Nadzornog odbora Iboja Sičajmov i Vesna Nedić.

A iznenađenja je bilo dosta: iskrene čestitke i zahvale za dugogodišnji rad u "Alergi", cvijeće, kolači, voće, slatkiši … i, naravno, želje da ne zaboravi "Alergu". Margita je bila ganuta pažnjom i svime što je pripremljeno njoj u čast, a – prema njezinim riječima – ne pada joj na pamet da zaboravi "Alergu". Pomoći će u njezinom radu koliko god joj to vrijeme i obaveze budu dozvolili.

Ostatak večeri prošao je kao što i inače prolaze druženja u "Alergi": u ugodnom raspoloženju, veselim razgovorima, smijehu, pričama i dosjetkama s pojedinih akcija i aktivnosti…

Pročitano 1177 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok